SCHOOL TIMINGS

DELHI PUBLIC INTERNATIONAL SCHOOL, CHATTA

SCHOOL TIMINGS CLASSES nurserY-I

Time
Activity
9:00 AM
Morning Assembly (10 min)
9:15 AM
CIRCLE TIME (15 min)
9:30 AM
Period 1 (40 min)
10:10 AM
Period 2 (40 min)
10:50 AM
BREAK (20 min)
11:10 AM
Period 3 (40 min)
11:50 AM
Period 4 (30 min)
12:20 PM
DIARY TIME(10 min)
12:30 PM
DISPERSAL

SCHOOL TIMINGS CLASSES III-X

Time
Activity
9:00 AM
Morning Assembly (10 min)
9:10 AM
Period 1 (40 min)
9:50 AM
Period 2 (40 min)
10:30 AM
BREAK (10 min)
10:40 AM
Period 3 (40 min)
11:20 AM
Period 4 (40 min)
12:00 PM
Period 5 (30 min)
12:30 PM
Lunch(20)
12:50 PM
Period 6 (40 min)
01:30:PM
Period 7 (40 min)
2:10 PM
Study Hour (50 min)
3:00 PM
Diary Time (10 min)
3:15 PM
DISPERSAL